Ganache met Hello Kitty

Ganache met scherpe rand (sharp edge) en Hello Kitty – Workshop

Datum/Tijd
Date(s) - 08/03/2016
10:00 - 15:00

Locatie
Boetiek Taart Design - Eindhoven

Categorieën


In deze workshop gaan we een ronde taart van 15cm en 10cm hoog vullen en daarna afsmeren met Ganache. Je leert hoe je sharp edge (scherpe rand) kan maken met ganache. Daarna gaan we de taart bekleden met fondant van Callebaut. Deze is heel dun uit te rollen zonder dat het schuurt. Dit is dus ideaal voor het verkrijgen van sharp edge. Om de taart verder af te werken, gaan we een mooie strik maken. Tevens gaan we met fondant Hello Kitty maken en geven haar een mooie plekje op de taart.

Het gebruik van alle materialen en gereedschappen is bij de prijs inbegrepen. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

spacer