Bruids- en Verlovingstaarten

Verloving
Het huwelijk kan beginnen met een huwelijksaanzoek en, als dit aanvaard wordt, een verloving, inclusief een verlovingsring. Er kan gesproken worden over een bruidsschat. De verloving is het wederzijds geven van een trouwbelofte. De verloving zelf is dan ook een informele gebeurtenis, waarvoor geen officiële handelingen zijn vereist. Het is de periode waarin een koppel toewerkt naar een huwelijk, de verlovingsperiode. Bij Boetiek Taart Design in Eindhoven kunnen wij u helpen aan de juiste taart voor deze leuke gelegenheid.
Huwelijk – Bruiloft
Veel mensen maken van de bruiloft een grote gebeurtenis, die vaak maanden van tevoren moet worden geregeld. Zaken waar aan gedacht moeten worden zijn bijvoorbeeld de trouwzaal, bruidskleding, corsage, ringen, het bruidsmeisje, de huwelijksfotograaf en natuurlijk als klap op de vuurpijl een showstelende bruidstaart van Boetiek Taart Design.
Een nieuwe trend is het openen van een website voor het bruidspaar. Deze site kan in de aanloopfase naar het huwelijk een informerend karakter hebben en later dienen als fotoalbum. Op Trouwshop.com is het bijvoorbeeld mogelijk om een gratis trouwpagina te openen.
Soms wordt een huwelijk vooraf gegaan door een vrijgezellenfeest. Ook voor een dergelijk vrijgezellenfeest kunt u bij Boetiek Taart Design in Eindhoven terecht voor een veelzeggende en ondeugende taart.

Leave a reply