Kinderfeestjes worden vanwege de Coronacrisis voorlopig niet gegeven. BTD bedankt u voor het vertrouwen.

KINDERWORKSHOP BARBIE TAARTJE

Barbietaartjes behoren ook bij Boetiek Taart Design te Eindhoven tot de mogelijkheden. Indien u tijdens een kinderfeestje de creativiteit van de kinderen tegemoet wilt komen, dan is een Barbietaartje bij uitstek geschikt.

Elk kind krijgt 2 uur lang de mogelijkheid om haar eigen Barbie te versieren. Ze snijden de taart zelf in lagen, brengen de vulling aan en maken er weer een geheel van. De kinderen gaan daarna de fondant uitrollen en aanbrengen op de Barbie. Daarna is het verder versieren naar wens.

Elk kind krijgt 1 taartcake in de vorm van een rok om deze te versieren op haar eigen manier. Deze workshop is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Minimaal 5 kinderen zijn nodig om deze workshop door te laten gaan. Het maximum is 10 kinderen.

De kinderen krijgen ranja en iets lekkers om uiteindelijk met een leuk Barbietaartje naar huis te gaan.

Duur:    ca. 2 uur
Prijs:    €17,50 per persoon
 

KINDERWORKSHOP CUPCAKES

Is het bijna weer zover? Staat een kinderfeestje voor de deur en wilt u misschien iets speciaals met de kinderen doen? Dan is een workshop cupcakes versieren een leuke bezigheid voor de kinderen. Met de aanwezige materialen kunnen de kinderen hun fantasie tot uitdrukking brengen en soms sta je er zelfs versteld van wat de kinderen wel niet voor ideeën hebben.

Elk kind krijgt 6 cupcakes om deze te versieren op haar eigen manier. Deze workshop is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Minimaal 5 kinderen zijn nodig om deze workshop door te laten gaan. Het maximum is 10 kinderen.

De kinderen krijgen ranja en iets lekkers en gaan uiteindelijk met een leuke doos cupcakes naar huis.

Duur:    ca. 2 uur
Prijs:    €17,50 per persoon